Sur

Jaa, här kommer det tyvärr inte bli så mycket skrivet nu på ett tag.. Vet ni varför? Min kamera är inne på lagning!! Blä vad sur man blir! Hoppas bara att kameran inte blir borta allt för länge!

 

 

Hade i alla fall kvar några bilder på min vårplantering jag gjorde före helgen: 

 


Fredag.

 

Igår var vi ju ner till Umeå och åt middag med familjen, indisk mat. Inte riktigt min grej, allt smaka som samma sak? Men efterrätten var god; vaniljglass med chokladsås;)

 

Just nu sitter jag och pustar ut, har varit ute på promenad/jogging runda med Mira. Ska ta och duscha och äta frukost, sen får vi se vad dagen erbjuder!

 


Mira fick träffa sin kompis Evert!


 


Dagarna dom går och går..

Oj vad dagarna går fort nu! Har knappt hunnit vara hemma något på flera dagar känns det som.Hade då en trevlig kväll med Camilla och Emma igår, det är allt för långt mellan gångerna man hinner ses!


I kväll jobbar jag, även i morgon på förmiddagen. Sen åker vi ner till syster och ska äta en trerättersmiddag med familjen!


Jobbar i helgen med, så jag hinner säkert inte vara inne här och skriva så mycket!


Helgen

Helgen i bilder:

 


Fika med mamma på fredag.


Mira tog sitt första dopp i vattnet.

 

Svärfar satte upp fågelholkar.

 

Skogspromenader med Mira.

 

Ved, ved och åter ved.

 

 

Ny vecka i morgon! Jag hoppas det blir sol och värme så man kan vara ute!

 

 

 


Fredag

Då var det helg.

Har hunnit vara ute och gå/springa med Mira, bakat en kaka, dammsugit, klippt Miras klor och nu sitter jag och äter frukost.

Senare i dag blir det stan med mamma! Ska se om jag hittar mer sommarkläder:)

I helgen vet jag inte riktigt vad man ska göra. Ta det lugnt och hoppas på att det blir fint väder kanske?


PaprikaIgår satte jag om mina små paprikaplantor. Det är bland det enklaste man kan plantera faktiskt. Dom växer så det knakar:) 

På kvällen var vi i väg till stugan en sväng så Mira fick springa lös en stund.
Nu är nästan all snö borta! Äntligen!


 


Sol och värme

I går hade jag och Mira en riktig mys dag. Sol, värme, vattenmelon, och Loka citron ute på gräsmattan. Senare blev det en promenad uppe på berget.

  

 

Nu har vallmon börjat titta fram, den har överlevt vintern!

 

 


Små söta

Hälsade på faster i helgen som hade fått ett x antal lamm, så söta;)

  

 

 

 

 


Möte med tjädertupp

Alltså, i bland får man då vara med om allt möjligt. I går kväll när jag och mamma var ute och körde bil träffade vi på min morbror som var ute och gick. Men bredvid honom satt en tjädertupp på vägen. Vi gick ut ur bilen såklart men ganska fort var man tillbaka till säkerheten inne i bilen. Helt galen tjädertupp alltså. Rädsla, skratt, skrik; allt på en gång. Tjädertuppen jagade oss runt bilen, slog med vingarna, och var allmänt galen. Oj oj vilken kväll alltså!

Och som vanligt, ingen kamera med sig. Från och med nu ska jag ALDRIG gå utan den! Tur att man har mobilen med sig, men tyvärr blir bilderna så dåliga. Dessutom var det lite svårt att fota med en tjädertupp hackandes på hälarna!

 

 

 


Fika

Härligt med fredag och man är ledig!

Är helt slut på sen igår när vi var på shoppingturen i Sundsvall. Tror att jag aldrig har stressat och sprungit någon gång som igår! Alldeles för lite tid på sig för att hinna in på alla affärer! Men trots allt blev då plånboken lättare och jag blev några klädesplagg rikare, och det var ju det som var meningen!


Just nu väntar jag på mina vänninor för en fika och lite skvaller!
 
Senare i kväll åker jag & André hem till mor&far!

 

 


Onsdag.

Och då var det helg igen. Härligt, ledig i fyra dagar nu!

Gjorde en timmes promenad med Mira direkt efter jobbet. Riktigt aprilväder idag, sol, regn, hagel och sen lite sol igen.

 

Nu ska jag stöka bort här hemma och börja med middagen! I morgon åker jag & Camilla på en shoppingtur till Sundsvall! Härliga tider!

 

 

Dessa sötnosar träffade jag & Mira på promenaden:

 
Stackars tjej som har två karlar springandes efter sig;D

 

 


1:a maj

Första maj har vi då i dag. Snart är juni månad här och då är det sommar. Oj vad denna vår går fort fram! Det gäller att ta till vara på alla små stunder.

 

Valborg firade vi i sommarstugan, mycket trevligt hade vi.

 


Grilla, grilla och åter grilla:)


En sångstund framför majbrasan

 

 


Om

RSS 2.0